Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Sjekkliste ny elev

Sjekkliste innmelding ny elev

– Meld deg inn i NLF og NTNU Flyklubb via følgende lenke: https://medlemskap.nif.no/26437

– Betal startpakken: 7500,- NOK til kontonummer 1503.27.61140. Merk betalingen med “Startpakke + fullt navn

– Send epost til skolesjef@nthf.org.ntnu.no for innmelding i NLFs digitale elevplattform TMS og utløsing av elevbevis. Du vil motta en faktura for dette som betales direkte til NLF.

– Så fort du har betalt avgiften for elevbeviset i punktet over sender du en epost til kasserer@nthf.org.ntnu.no. I eposten legger du ved kvittering/faktura på at du har betalt til NLF. Disse pengene refunderes inn på din Flygekonto.

– Dersom du er ungdom (13-19) eller student inntil 25 år kan du også sende inn kvittering/faktura på at du har betalt førstegangs innmelding i NLF til kasserer@nthf.org.ntnu.no. Disse pengene refunderes inn på din Flygekonto.

– Ta kontakt med oss for registrering av bruker på www.ntnuf.no. I tillegg må du be om å bli lagt til epostlistene nthf@nthf.org.ntnu.no og elever@nthf.org.ntnu.no.

– Så fort du har fått brukertilgang på våre nettsider må du legge inn kontaktinformasjonen til dine pårørende under “Min kontaktinformasjon“.

– Dersom du er under 18 år må dine foreldre/foresatte fylle ut og signere elevkort. Utfylt skjema må medbringes til første leksjon: https://nlf.no/sites/default/files/seilfly/dokument/skjema_-_elevkort.docx

– Bli med i NTNU Flyklubbs Facebookgruppe (sterkt anbefalt) https://www.facebook.com/groups/224706237558605/

– Kjøp læreboka “Den store seilflyboken” (ikke inkludert i startpakken): https://nlf.no/forbund/b-ker-alle-flyinteresserte

– Melde deg på din første flydag under “Påmelding Flydager

– Motta loggboken din (flygetidsbok)

– Når alle punkter er lest, gjennomført og forstått sender du en epost til skolesjef@nthf.org.ntnu.no hvor du bekrefter dette.


Når du har gått gjennom samtlige punkter i listen over vil du i løpet av få dager få tilgang til “Min Flygekonto” under Medlemssidene. Der vil du kunne se fakturering av slep, brukeravgift og flyleie/sesongkort.


Dine forpliktelser før første flyleksjon

Etter at du har meldt deg inn som elev og gjennomgått samtlige punkter i listen over, er det nå på tide å sette seg inn i ulike rutiner, prosedyrer og regler. I forkant av din første flyleksjon er det svært viktig at du setter deg grundig inn i:

– Dokumentet “Hvordan fungerer NTNUF”: https://ntnuf.no/2019/wp-content/uploads/2022/03/HvordanFungererNTNUF.pdf

– NTNUFs operative bestemmelser: https://ntnuf.no/2019/wp-content/uploads/2022/03/GenerelleStatutter.pdf

– Instruks for brukere av Oppdal flyplass: http://www.mfl.no/docs/dhb_kap05.pdf

– Hvordan en vanlig flydag ser ut: https://ntnuf.no/2019/?page_id=2402

– Klubbens dugnadskultur: https://ntnuf.no/2019/?page_id=2979

– Støyrestiksjoner, kart, flygeruter og øvrige bestemmelser for bruk av Oppdal flyplass: http://www.mfl.no/