Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Dugnader på Paulinegård

En viktig del av å holde klubben i gang og flyene våre flybare er å delta på dugnader på Paulinegård (PG), klubbens klubbhus i Trondheim. Det forventes at alle som flyr i klubben bidrar til slikt arbeid.

Dugnader innebærer som regel å bidra til å gjennomføre årlig inspeksjon og vedlikehold på seilflyene våre. Dugnadene ledes normalt av klubbens flytekniker.

Om ikke annet er nevnt gjennomføres dugnadene på klubbhuset vårt Paulinegård (PG) i Trondheim. Der har vi verksted med plass til seilfly.

Om ikke annet er nevnt begynner arbeidet kl 1900, og avsluttes ca kl 2130.

Ta på deg klær og sko som tåler litt støv og skitt. Klubben har kjeledresser som kan lånes under dugnaden, disse henger i gangen og det anbefales å bruke disse for å få minst mulig støv på klærne sine.

Vanlige arbeidsoppgaver på slike dugnader er å hjelpe til å flytte fly inn og ut av verkstedet, vaske og polere seilfly, montering og demontering av flyets interiør, skifting av dekk og andre små og store oppgaver.

Normalt sett kreves det ingen forkunnskaper og all opplæring blir gitt på stedet. Det er sosialt og en god måte å bli kjent med innsiden av seilflyene våre.