Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Dugnader på Paulinegård

En viktig del av å holde klubben i gang og flyene våre flybare er å delta på dugnader på Paulinegård (PG), klubbens klubbhus i Trondheim. Det forventes at alle som flyr i klubben bidrar til slikt arbeid.

Dugnader innebærer som regel å bidra til å gjennomføre årlig inspeksjon og vedlikehold på seilflyene våre. Dugnadene ledes normalt av klubbens flytekniker, eller person utpekt av teknikeren. Vedlikeholdet er nødvendig for å holde flyene våre flyvedyktige, og medlemmenes innsats er helt avgjørende for at vedlikeholdet blir gjennomført så vi kan fly igjen.

Om ikke annet er nevnt gjennomføres dugnadene på klubbhuset vårt Paulinegård (PG) i Trondheim. Der har vi verksted med plass til seilfly.

Til vanlig begynner arbeidet kl 1900, og avsluttes ca kl 2130.

Ta på deg klær og sko som tåler litt støv og skitt. Klubben har kjeledresser som kan lånes under dugnaden, disse henger i gangen. Det anbefales å bruke disse, da det er mye støv fra flyvedlikehold i verkstedet og dette setter seg i klærne.

Vanlige arbeidsoppgaver på slike dugnader er å hjelpe til å flytte fly inn og ut av verkstedet, vaske og polere seilfly, montering og demontering av flyets interiør, skifting av dekk og andre små og store oppgaver.

Normalt sett kreves det ingen forkunnskaper og all opplæring blir gitt på stedet. Det er sosialt og en god måte å bli kjent med innsiden av seilflyene våre.

Tusen takk for at du bidrar!